Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Winslet’ın pilates mucizesi
01-19-2009, 08:54 PM
Yayınlanan son fotoğraflarında, güzel fiziği ile dikkat çeken Kate Winslet’in sırrı düzenli pilates.
LONDRA - Kate Winslet’in vücudu yıllar içinde büyük değişimler geçirdi. Ancak Elle dergisine verdiği pozlarda da görüldüğü gibi güzel yıldız son günlerde çok formda. Winset formunu düzenli pilatesle desteklenen rejime borçlu olduğunu söylüyor. Dergide yer alan 10 fotoğrafında, iki çocuk annesi oyuncunun ince ve düzgün vücut hatları dikkat çekiyor.

ADI SISKAYA ÇIKMIŞTI
İnce bacakları ve yağ bağlamış göbeğinin görüldüğü fotoğraflarının 2003 yılında GQ dergisinde yayınlanmasının ardından Winslet’in adı Hollywood’da sıskaya çıkmış ve durum ünlü oyuncuyu çok üzmüştü.

33 yaşındaki oyuncu bu haberlerden sonra, zorlu diyetler yerine pilatesle desteklenen düzenli bir rejime başladı. İkinci çocuğunu doğurduktan beş sene sonraki fotoğrafları, bunun işe yaradığını gösteriyor.
[Resim: 297948.jpg]
20 DAKİKA PILATES
Kate Winslet diet programını şöyle açıklıyor:
“Joe’nun doğumundan beri bu rejimi uyguluyorum. Hala incelmek için çılgınlar gibi diyet yapmaya inanmıyorum ama beş yıl boyunca aşırıya kaçmadan kararınca yedim. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle jimlastiğe gidemedim ama hergün düzenli olarak evdeki DVD’lerde programlar eşliğide 20 dakika pilates yaptım.”
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
03-26-2009, 01:50 AM
RE: Kate Winslet’ın pilates mucizesi
ben de pilatese spor salonunda başladım sonra evde dvdler ve ebru şallı sayesinde ilerlettim .spor salonuna gidemeyenler için bence de evde yapmak çok güzel .zaten evde hergün yapabilirsiniz ama spor salonlarında haftanın bir kaç belli günü dersler veriliyor ve yeni katılanlar olduğu için ilerletme şansı daha zor oluyor...
06-28-2010, 08:05 PM
RE: Kate Winslet’ın pilates mucizesi
Bencede Evde yapmakk daha güzell=)
Mesaj önizleme 

Foruma Git:

Bize Ulaşın | Pilates Türkiye | En üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi